Најголем дел од торбата со најголемиот дел од Secbolt FIBC, анти-UV 3 години, 3300 bs 1,5 тони SWL @ Safty Factor 5: 1, 43 Dia. X 43 H Тубна торба, Tupfle Top, Flat Bown, ткаени полипропилен ПП кеси, 1 тон то?

Најголем дел од торбата со најголемиот дел од Secbolt FIBC, анти-UV 3 години, 3300 bs 1,5 тони SWL @ Safty Factor 5: 1, 43 Dia.

Достапно за вашата нарачка
DEN 2.00
Залиха:

Врвот на Дафл, рамно дно, временски отпорност анти-УВ 3 години. Торбата е дише. „Не водоотпорна“ значи дека водата може да излезе од морска вода. Водата не може да ја сруши торбата надолу. Пребарувајте „Поставата за FIBC“ за водоотпорно решение. SWL (безбедно работно оптоварување) : 3300 bs. (1,5 тон), безбеден фактор : 5 : 1 (што значи дека торбите се тестирани на 5x безбедно работно оптоварување). 100% девица полипропилен (ПП), девица полипропилен обезбедува подобар карактер на јачина отколку рециклирано. Силен и сигурен. Не рециклирајте полипропилен, олово. Мерки : 43 "Dia. X 43" H тубуларна торба. Капацитет : 1,36 кубен двор (276 галон). Торбата првично беше дизајнирана и користена за реконструкција на земјотрес. Тоа е доволно солидно за работа со супер тешка должност. Може да се користи за градење, рециклирање, минерали, добиточна храна, ѓубриво, земјоделски индустрии итн. Дафле горе, рамно дно, временски отпор анти-УВ 3 години. Торбата е дише. „Не водоотпорна“ значи дека водата може да излезе од морска вода. Водата не може да ја сруши торбата надолу. Пребарувајте „Поставата за FIBC“ за водоотпорно решение. SWL (безбедно работно оптоварување) : 3300 bs. (1,5 тон), безбеден фактор : 5 : 1 (што значи дека торбите се тестирани на 5x безбедно работно оптоварување). 100% девица полипропилен (ПП), девица полипропилен обезбедува подобар карактер на јачина отколку рециклирано. Силен и сигурен. Не рециклирајте полипропилен, олово. Мерки : 43 "Dia. X 43" H тубуларна торба. Капацитет : 1,36 кубен двор (276 галон). Торбата првично беше дизајнирана и користена за реконструкција на земјотрес. Тоа е доволно солидно за работа со супер тешка должност. Може да се користи за градење, рециклирање, минерали, добиточна храна, ѓубриво, земјоделски индустрии итн.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата